Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Tillsammans skapade vi en härlig Skidfest helg - STORT TACK !

2022-12-18 i Allmänt

Så stolt över när vi tillsammans skapar så mycket skidglädje för våra egna och andras skidungdomar !

Vilka dagar vi har haft tillsammans med hundratals andra uppe på Hallstabergets Skidstadion. Vi har genomfört Ica Kvantums Sprintprolog och Norra Skogssvängen under lördagen, med över 4000 chip mottagningar !! Många många rör hamburgare såldes - och närmare 400 starter gjordes på lördagen.

Söndagen var det masstart och dags för Fibr-racet. Vi byggde en fantastiskt fin stadion tillsammans med soluppgången - tävlingen var över på ca 2 h - men vi var många som var där över 6-7 timmar.

Till er alla - ingen nämnd - ingen glömd ( förresten, de två tävlingsledarna Lena och Andreas - har inte bara lagt helgens närmare 20 timmar - utan mer än det dubbla inför )

Reaktionerna från våra tävlande utifrån har varit riktigt bra. Trevliga och serviceinriktade funktionärer - fina banor och priser - gott fika mm.

Är så otroligt stolt över hur vi som organisation "mönstrar " upp när det behövs. Vet också att många har lagt många timmar i helgen, med undertecknad inklusive. Och jag vet inget bättre sätt att spendera en helg än med er, drivna trevliga människor som tillsammans skapar skidglädje för våra egna och andras skidungdomar.

STORT STORT tack, och stolt är jag att vi har haft många som har testat på nya funktioner - 3 nya banchefer denna helg - och varför inte nybörjar grillarna på bilden!! Det gäller att våga - det är värt - för tillsammans skapar vi värde för andra.

Några av oss träffas till veckan på träningen - till er andra vill jag återigen säga stort tack och GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR.

MIA Karlsson

Stolt ordförande

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in