Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

KÖTTBULLELÄGER

2022-10-05 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

På lördag är det dags för det årliga köttbullelägret - frågan är hur många köttbullar kommer att stekas detta år? Bjuder lördagen kanske på ett nytt rekord....

Alla grupperna samlas kl 09.00 nere vid Röda huset - för den traditionsenliga bilden.

Under förmiddagen tränas / skrattas/ leks/ peppas det ute i skogarna - för att sedan efter några timmar vända tillbaka för lunch.
Grönis och Rödis avslutar med lunch. A, B, C och D gruppen kör ett pass till efter lunch. Finns möjlighet att duscha mellan passen, och att man har lite extra kläder med sig. 

Köttbullelägret är kostnadsfritt - när man är medlem och betalar medlems/träningsavgift som snart är på väg ut till oss alla. Vill ni bli nya medlemmar - anmäler er här på sidan så fixar vi det. 

Under tiden era barn är ute i skogarna och tränar tar vi tacksamt emot er hjälp med att laga mat, städa, tvätta fönster, köra trimmer m.m. Ni behöver ta med egna redskap för jobbet ni väljer att utföra. Även här har vi samling vid röda stugan.

Det kommer att vara lite bytesmarknad i gula huset på stadion. Har ni något att sälja vidare, ta med det och märk upp med namn, telefonnummer och pris.

Hjärtligt välkomna till en härlig lördag på Remsle - där vi ser fram emot att skapa massor med skidglädje, stolthet och gemenskap.

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in