Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Tårtkalas 21/5 - och SKIDFEST eldsjäls/funktionärsfest 20/5

2022-04-20 i Allmänt

Säsongen 2021/2022 börjar lida mot sitt slut - OCH VILKEN SÄSONG !!

Tidig snö, underbart roliga träningar på Remsle och Hallstaberget har vi haft sedan i september. Parallellt med detta har våra senior/junior åkare varit ute i världen och vunnit OS och SM medaljer.

Nu är det dags att på riktigt FIRA SÄSONGEN. 

Det stora tårtkalaset kommer vi att arrangera lördagen den 21 maj, kl 15.00 på GB SKOLAN, med ingång vid pennorna - men upplägget för er som är nya att så många som möjligt bakar en tårta. Det brukar finnas ca 30 tårtor att välja på under stora tårtkalaset - och det tror vi inte blir mindre i år. Samtidigt kommer vi dela ut pokaler och medaljer för säsongens POKALJAKT.

Resultat Pokaljakten

Resultat "Pricka tiden"

ETT STORT STORT TACK till alla fantastiska ledare för säsongen, hoppas vi ses så att barnen får applådera er denna lördag.

SKIDFEST - SKIDFEST funktionärer ! Fredagen den 20 maj, kl 18.00 samlas vi uppe på Hotell Hallstaberget för att fira att vi tillsammans levererade kanonfina tävlingar - trots usla väderförutsättningar. Vi firar med gemenskap, god mat och en trevlig kväll.

Anmälningslänken till kvällen hittar ni  HÄR - eller om ni tar kontakt med er "gruppledare" - vi hoppas att vi blir så många som möjligt denna kväll. Alla vi som byggde vallatält, alla vi som fixade servering, alla vi som var spårvakter, alla vi som tog tid, alla vi som var teknikkontrollanter, alla vi på stadion, alla vi som skötte prisutdelning och speaker, alla vi som var delaktiga i TV produktionen, alla vi som var föråkare, ja - alla vi som på något sätt var delaktiga i SKIDFEST 2022 !

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in