Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Säsongens pokaljakt börjar med ungdomsterrängen 30/10

2021-10-22 i Allmänt

Den populära pokaljakten höst och vinter tar sig under årets säsong en ny skepnad. Vi bjuder in till två löparrangemang för att sedan när snön kommer köra 3-4 tillfällen med skidor under fötterna.

LÖRDAGEN DEN 30/10 STARTAR VI UPP MED PAPRICALOPPET PÅ HÅGESTA, kl 11.30 ( med anmälan från 11.00 )

I samband med Ica Kvantums 8 års jubileum ( och Sollefteå Skidors 8 års jubileum) kör vi ett Papricalopp för barn och ungdomar i Hågesta parken. Anmälan på plats ca 30-15 minuter innan. Alla barn är välkomna - och det utlovas uppvärmning, frukt och dricka efter målgång. Detta blir en deltävling i Sollefteå Skidors pokaljakt, dvs genomför man ytterligare 2 tävlingar fram till våren - så får man en pokal.

Nästa tillfälle är tisdagen den 2/11 då Sportringen har skidkväll, och vi gör ett marshallopp med start och mål vid Strömsborg. Anmälan vid Sportringen från kl 17.30! Efter träning och avslutat lopp kan man passa på att vara med i Sollefteå Skidors öppna KM ( klubbmästerskap)  i SKIERG !

Till vintern kommer vi att köra 4 skidarrangemang - datum kommer. Medalj till alla som genomfört en av deltävlingarna i säsongens pokaljakt - pokal vid 3 genomförda !

Kommunterräng/ungdomsterräng/pokaljakt eller sprintcup - kärt barn har många namn. Vi ser det som en träning på att tävla - och vi tränar på att heja fram varandra under fina förhållanden och få härligt rosiga kinder och träning på köpet.

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in