Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Tävlingar för våra ungdomar denna säsong !

2021-01-11 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Fantastiska förutsättningar för skidåkning har vi i Sollefteå just nu - däremot så kommer tävlingssäsongen att se annorlunda ut mot vad vi är vana vid.

Skidförbundet har gett tillåtelse att vi får genomföra enstaka distriktstävlingar på ungdomsnivå för åldern 11-16 år. ( går att läsa mer på https://www.skidor.com/globalassets/langdakning/dokument/tavlingarrangemang/regler/2020/201215-tavlingsverksamhet-langd-20-21.pdf

Och detta gäller även om våra Sollefteå Skidor ungdomar ska tävla på annan ort. Styrelsen rekommenderar att följa skidförbundets linje, och att det är distriktsnivå som gäller. Detta gäller fram till att styrelsen bestämmer något annat.

För våra yngre så gäller det arrangemang på klubbnivå, dels träingskvällar - eller andra klubbarrangemang. Här kommer vi försöka genomföra roliga tävlingsaktiviteter på ett smittsäkert sätt.

För skidåkare födda 2004 och tidigare, gäller skidförbundets rekommendationer att man ska aktiv FIS kod för att tävla, samt enligt detta dokument ; https://www.skidor.com/globalassets/langdakning/dokument/tavlingarrangemang/regler/2020/201215-tavlingsverksamhet-langd-20-21.pdf

Håll utkik på sidan vad som gäller, grunden är naturligtvis att man är frisk, och att vi håller avstånd som vi gör i alla andra sammanhang i vårt samhålle just nu.

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in