Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Köttbulleläger för ungdomarna - arbetsdag för oss äldre. Samt bytardag i gula huset !

2020-10-05 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Lördagen den 10/10 är det dags för det traditionella köttbullelägret ! Samling kl 09.30 utanför Ruifstugan, för traditionell fotografering.

I säkerligen 40 år har det arrangerats Köttbulleläger i Sollefteå. Nu på lördag är det dags igen.

Barnen samlas kl 09.30 och tränar i sina grupper under förmiddagen, innan det är dags för lunch - och vad det bjuds på ? KÖTTBULLAR så klart. De yngre grupperna avslutar med lunch ( Grönis och Rödis) , övriga tränar ett pass till innan det är dags för lördagsmys. Köttbullelägret är gatis - och ingår i medlemsavgiften, och vi räknar ihop deltagarna på morgonen, vilket gör att ingen anmälan krävs.

Samtidigt som våra ungdomar tränar, finns det möjlighet att hjälpa klubben med lite arbetsinsats. Ni som vill hjälpa till med att röja kring spåret, tar med grejer. Ni som är duktiga på att putsa fönster, ni som kan snickra - ja alla kan vara med och bidra. Så klart får även ni KÖTTBULLAR. Finns arbetsledare på plats som fördelar och berättar vad som finns att göra.

I gula huset på stadion pågår också under dagen en BYTARMARKNAD. Inventera skidutrustning, ta med och märk upp era saker med namn, pris och telefonnummer - så har vi chansen att byta grejer med varandra. Skidor, stavar, pjäxor, kläder och övriga saker som ni tror att någon annan kan ha nytta av. Sakerna kan ni lämna - och det som inte säljs kommer att finnas kvar i gula huset på kommande träningar. Det kommer också finnas möjlighet att prova trimtex kläder i olika storlekar - men den provningen sker inne på Ruifstugan, för att inte blanda ihop kläderna.

 Vi kommer naturligtvis att försöka dela grupperna så mycket som möjligt, handsprit kommer att finnas på plats - och vi håller avstånd. Samt - så klart är vi helt friska om vi dyker upp på Remsle denna lördag.

Vi ser framemot en härlig lördag i Köttbullens tecken, med glädje, stolthet och gemenskap på programmet !

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in