Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Tack Ebba och Fredrik för att vi har fått vara en del av er resa mot världstoppen !

2020-04-28 i Allmänt

I helgen kom så telefonsamtalet – och vi kom fram till att syskonen Andersson skulle byta tävlingsfärger från våra röd/svarta/blå och till nästa säsong representera Piteå Elit.

Vi är många som kommer ihåg syskonen tävlande med varandra och sina träningskompisar uppe i skogarna på Remsle och i skidspåren på Hallstaberget under ungdomsåren ! Allt eftersom åren gick – hamnade de längre och längre upp i resultatlistorna.

Träningsvilliga – och fina ambassadörer för sin sport och för sin klubb ! Remsle Skidor och de senaste åren Sollefteå Skidor.

  • Det är dags för nästa steg i utvecklingen, berättar Ebba och Fredrik  och från Sollefteå Skidor sida önskar vi syskonen lycka till !

Sollefteå Skidor är en förening som jobbar med skidglädje livet ut. Fokus är på vår barn och ungdomsidrott – men i vår verksamhetsplan har vi inskrivet att det ska vara möjligt för våra ungdomar att elitsatsa hela vägen mot världseliten.

Och det är Ebba och Fredrik ett bevis på.  Våra ledare och den stolthet, glädje och gemenskap som byggs på träningskvällarna är vår kärnverksamhet – att det sedan blivit mycket medaljer både på SM/VM och OS genom åren är bara en ren bonus. Det enda resultamål klubben har är att ta ett SM guld år från 15 år och uppåt. ( i fjol tog vi 19 SM/VM medaljer av 8 olika åkare)

Och vi ser framemot att när syskonen kommer för att hälsa på i Sollefteå framöver – få följa med på ett träningspass i den tuffa terrängen kring Hallstaberget !

Och då prata roliga historier från förr - och om den spännande framtid som vi ser framemot !

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor Ludvig & Co AB, Storgatan 106 88140 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in