Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Bortatävling på hemmaplan :)

2020-01-15 i Allmänt

Nu är vi äntligen inne i tävlingssäsong därför vill vi påminna lite om vad som gäller vid tävling samt lite info inför Graningerundan på lördag.

På lördag är det dags för Graningerundan på Hallstaberget. Alltså en bortatävling på hemmaplan vilket innebär att många av oss ledare inte har några andra uppgifter än att vara med våra tävlande ungdomar. Fantastiskt!!

Vi kommer att kommunicera ut tider i våra grupper när vi åker banan tillsammans samt när det är dags för uppvärmning. I och med tävlingen körs i klassisk stil kommer vi även ha vallare på plats som ser till att våra åkare har fäste under sina skidor. Tänk på att komma i god tid så att vi hinner med att hjälpa alla som önskar -  vallning sker i vallaboden i bortre änden av stadion.

Klubben står alltid för anmälningsavgiften och är det så att en åkare blir sjuk är det viktigt att meddela det till arrangören och även någon i klubben som kommer att delta vid tävlingen.
Vid sjukdom står klubben fortsatt för anmälningsavgiften, vid annan orsak får ni själva bekosta avgiften.

När vi är ute på tävling ska det synas att vi representerar Sollefteå Skidor. Det innebär att minst mössa ska bäras av alla åkare, vallare och ledare. 

Saknar ni mössa/pannband eller funderar över något annat - vänd er till Mia eller Lena.

 

På lördag satsar vi på att bli största deltagande klubben!
Vi ses på Hallstaberget!!

 

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in