Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Säsongsavslutning i Bruksvallarna

2019-03-23 i Allmänt

Nu börjar säsongen sakta löpa mot sitt slut och det är dags för Fjälltopphelgen i Bruksvallarna. Är du sugen att hänga på...

Boende under Fjälltopphelgen i Bruksvallarna 12-14/4-2018
Klubben har klart med samma toppenboende på Bruksvallarna skola som i fjol under helgen som Fjälltopploppet och Knallcrossen körs.

Styrelsen tog ett beslut inför säsongen att klubben endast betalar en tävlingsdag under helgen. I och med att alla hjälpt till så bra under JSM veckan kommer klubben att stå för tävlingsavgiften både lördag o söndag.
Anmälan till tävlingarna görs som vanligt via tävlingskalendern.
Info om tävlingarna: http://www.fjalltopploppet.se/

Boende på hårt underlag i Bruksvallarnas skola, dels i gymnastiksalen och dels i anslutande lärarutrymmen och klassrum finns. Först till kvarn inkvarterar sig där det passar. Omklädningsrum, dusch och bastu har vi också i anslutning till gymnastikhallen. Vi disponerar även skolköket och skolmatsalen. Vi kommer kunna disponera skolan efter skoldagen på fredag den 13/4 fram till efter tävlingarna på söndag. Vi kan alltså duscha på skolan efter tävlingarna på söndag. Städningen hjälps vi åt med. Vallning får ske utomhus men med skarvsladdar löser vi el till vallajärnen.

Alla från klubben som bor på skolan äter middag och kvällsfika på fredag, frukost, middag och kvällsfika på lördag samt frukost på söndag gemensamt och delar på kostnaden.

Totalpriset för boende och mat per person räknas ihop och debiteras i efterhand men beräknas landa på cirka 450 kronor per person för mat och boende.
Bra pris för bra boende och mat!

Ett tips är att se till att ha varma sängkläder då det i fjol var lite kallt på natten i gymnastiksalen. Vi ska försöka lösa det med skolan men det är bra med beredskap!

Anmälan till boende och mat sker genom formuläret ni når via länken nedan.
https://goo.gl/forms/1qzigUNsTtgSPWSF2  

Anmälan skall vara inlämnad senast den 4/4 klockan 1800.
Återbud efter den 4/4 klockan 23:00 medför att 200 kronor per person för boende debiteras i efterhand.

Ansvarig för boende och matsamordningen är Nisse Nilsson som ni når för frågor på 0730-261455 eller nilsolovnilsson72@gmail.com

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in