Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

GULD EBBA !!

2014-03-05 i Allmänt

Grattis Ebba till ditt första JSM Guld. 5 km skate stod på programmet i Lycksele ! Dessutom GULD i lag i D17-18 och ett SILVER i D19-20

Vilken första dag Sollefteå Skidor haft på JSM. Ebba gick och vann med 8 sekunder före Elina Rönnlund. Jenny åkte jättefint och slutade på en 6:e plats.

I denna klass slutade Viktoria Karlsson på en 35:e plats - vilket resulterade i ett LAG GULD.

I klassen 19-20 slutade Sara Hägersten på en 21:a plats, Vendela Westin på en 24:e plats och Märta Jakobsson på en 38:ende plats - vilket resulterade i SILVER i lag till klubben.

I H17-18 gjorde Sebastian Samuelsson ett kanonlopp och slutade på en fin 8:e plats, och på 58:nde plats hittar vi Daniel Hägersten.

H 19-20 hade vi två killar till start: Viktor Lindmark slutade på en 26:e plats och Gustav Lundholm på en 38:ende plats.

Tävlingarna fortsätter i morgon med sprint, lördag Skiathlon och på söndag avgörs de spännande stafetterna. Och till dessa har Sollefteå två tjejlag och två herrlag anmälda - tala om bredd i vår klubb.