Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Forza Elin!

2013-10-15 i Allmänt

Hejsan Elin hur är läget? -Jo tack bara fint. Jag har nyss kommit hem från ett toppenläger nere i Dolomiterna med "team 2015".

Med i italien var också Marika Sundin som också är med i Team 2015. Bl.a löpning och rullskidor stod på programmet i en minst sagt inspirerande omgivning.

 

Elin på toppRullisar 2Vacker vy

 

För den som inte vet så är team 2015 Svenska Skidförbundets satsning på ett utvecklingslag med aktiva utanför längdlandslaget med det långsiktiga målet inställt på OS i Sotji 2014 och VM på hemmaplan i Falun 2015. Gruppen av aktiva är uttagna baserat på tidigare resultat och utvecklingspotential. Flera har redan provat på internationellt tävlande i världscupen.

 

-Förra året blev ju rätt förstört av sjukdom men nu har det flutit på rätt hyfsat och det känns spännande med en ny säsong berättar Elin. Det drar igång på allvar i Bruksvallarna den 22-25 nov och då hoppas jag vara i fin form.

 

Fram till dess väntar ytterligare några veckors träning och vi önskar Elin ett stort lycka till och hoppas att hon får en fin träningsperiod fram till säsongspremiären

Forza Elin

 

 

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in