Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Höga Kusten Ski Tour

2023-02-28 i Allmänt

Den 31/3-2/4 anordnas för andra gången Höga Kusten Ski Tour. En tour med 4 tävlingar på tre dagar i Örnsköldsvik med omnejd. (Klicka på länken för mer information https://hogakustenskitour.se/)

Ett superkul initiativ tycker vi och ännu roligare blir det om vi är ett helt gäng från Sollefteå Skidor som åker. För några veckor sedan kollade vi upp om det fanns intresse av ett gemensamt boende under tävlingarna och det gjorde det verkligen. Vi har därför bokat ett klubboende centralt i Örnsköldsvik där vi kan sova, hänga och laga mat tillsammans. Tiden mellan tävlingarna blir ju så mycket roligare om man har sina skidkompisar i närheten. Även vi föräldrar brukar ha trevligt mellan matlagning och vallning.

Kostnaden kommer att bli ca 400-500 kr/person och då ingår: Startavgifter för ungdomarna, kvällsfika, frukost, middag på lördag och boende på hårt underlag.

Senast söndagen den 27/3 vill vi ha in er anmälan (gärna tidigare så att vi kan börja planera.) Anmälan till själva tävlingen gör ni som vanligt via kalendern.

Länk till anmälan

Andreas Ribbefors

070-2087550

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in