Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Köttbulleläger lördag 5/10 m städ och bytardag !

2024-09-29 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Lördagen den 5/10 är det så dags för en av årets höjdare - köttbullelägret på Remsle !

Med dryga 50 år på nacken, tänker vi ha en superkul lördag uppe i Remsleskogarna med samling kl 09.00 vid RUIF stugan för den obligatoriska samlingsbilden.

Våra papricagrupper tränar/leker fram till lunchen ( som ni kan gissa vad det blir...) - bokstavsgrupperna tränar/leker ett pass till efter lunchen och avslutar med eftermiddagsfika.

Vi har direkt efter samlingen ett föräldramöte inne i Ruifstugan, nyttig information som skidförälder i Sollefteå Skidor.

Under dagen och framåt under barmarkssäsongen så kommer vi använda GULA HUSET nere på planen för att byta skidsaker med varandra. Märk upp era saker med summa och swishnummer. Vi kommer också ha ledare på plats för möjlighet med att ge tips om skidor/stavar och pjäxor.

Denna dag passar vi också på att göra vår fina anläggning på Remsle ( som vi äger själva) lite finare. Vi kommer behöva föräldrar i köket under dagen - fönsterputsning, ev snickerijobb och vill man röja med röjsåg - så kommer vi heja på !! Alla får såklart både lunch och fika !

Mer specifik info kommer ut i respektive grupp. Är man inte än medlem och är med i grupperna - så tveka inte att höra av er !

Som alltid testar man på några gånger innan man bestämmer sig - och köttbullelägret är som alltid - gratis !!

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in