Headerbild

Sollefteå Skidor

Glädje, stolthet, gemenskap!

Allmän information till Motionsgrupperna

Träningstider:

Alla träningsgrupper tränar på tisdagar kl 18. Under hösten tränar vi på Remsle skidstadion. Efter träningen bjuder klubben på smörgås och varm saft/kaffe i klubbstugan.

Det finns även möjlighet för Motionsgruppen att träna med D-gruppen (ungdomsgrupp) på torsdagar. Ni som vill kan även träna själva på torsdagar under skidsäsong och behöver då inte köpa kommunens skidkort för att åka på Hallstaberget då ni åker under ungdomsgruppernas träningstider.

Även i år kommer vi att ha fysträning inomhus i Nipanskolans gympasal på söndagar kl 18-19. Den vänder sig till både ungdomsgrupper och vuxna. Fysträningen pågår under hösten.

Avgifter:

Du får testa 4 träningar innan ni betalar medlems- och träning/tävlingsavgift. Då ingår träning och fika på tisdagar. Du betalar en medlemsavgift på 150 kr för enskild medlem eller 500 kr för familjemedlemskap. Träningsavgiften är 300 kr per säsong. 

Avgifterna betalas till bg 212-9484

Registrera uppgifter:

För att registrera dig som medlem klickar du på Bli medlem på vår första sida. Medlemskapet gäller när medlems- och träningsavgiften är betald.

Utrustning:

Ni kommer att kunna beställa nya tränings- och tävlingskläder via hemsidan under början av säsongen. 

Hemsidan

På Sollefteå Skidors hemsida lägger vi regelbundet in information om det som händer. Under fliken Motion finner ni specifik information om varje träningsgrupp. Håll därför koll på hemsidan regelbundet. 

Tävling:

De skidtävlingar medlemmarna kan anmäla sig till finns under Tävlingskalendern på hemsidan. Ni anmäler er själva innan sista anmälningsdag. För vuxna gäller att ni kan anmäla er via hemsidan men ni betalar själva tävlingsavgiften till arrangören.

Vem kan jag kontakta om jag har några frågor?

Har du frågor kan du kontakta Tobias Sundberg som är ledare för vuxengruppen.
Har ni administrativa frågor tar ni kontakt med sollefteaskidor@hotmail.com 

Adress

Sollefteå Skidor IF - Skidor c/o Mia Karlsson Skärvstavägen 28 88130 Sollefteå

Kontakt

Tel: 0703602405 E-post: sollefteaskidor@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in